El-eftersyn foretaget af el-fagmand der er medlem af TEKNIQ

Skal vi hjælpe dig med et el-eftersyn? Når du vælger os til at udføre el-eftersyn, får du en elektriker der er medlem af TEKNIQ. Du kan derfor være sikker på, at det er en erfaren fagspecialist, der foretager eftersynet. Vi står klar til at hjælpe med et el-tjek i Give, Vejle og Horsens, samt de omkringliggende områder.

Et el-eftersyn sikrer, at både sælger og køber kommer godt videre efter en bolighandel. Vores autoriserede el-installatør vil gennemgå din boligs el-installationer for eventuelle ulovlige forhold og funktionsfejl. Hermed får både køber og sælger vished for boligens tilstand og hvilke forhold, der eventuelt skal udbedres. 

Hvordan foregår et el-eftersyn?

Gennemgangen af boligens elinstallationer, i forbindelse med et el-eftersyn, skal være visuelt og skal ske stikprøvevis med brug af egnede tekniske hjælpemidler, men uden destruktive indgreb i boligen med mindre andet aftales.

Et el-eftersyn er en gennemgang af boligens elinstallationer og omfatter kontrol af blandt andet eltavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere. Endvidere kontrol af blandt andet materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
​lavvoltsinstallationer, elinstallationernes dimensionering, beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele m.m. 

Et el-eftersyn indeholder ikke

Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke elinstallationernes funktionsdygtighed nævneværdigt. 

  • Dele af installationen, som ikke kan efterses
  • El-installationer uden for selve bygningen
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning
  • En vurdering af om elinstallationerne er tidsvarende


​Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig, så kontakt os endelig. Vi står altid klar med rådgivning og vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. 

Du kan kontakte os på telefon 88 44 81 80 eller du kan skrive på vores mail jesper@t-elteknik.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ved akutte opgaver ring på 88 44 81 20.

Akut brug for AKUT hjælp?​

Kontakt vores døgntelefon: 88 44 81 20

Trekantens El Teknik
Hjortsvangen 22
7323 Give
Telefon: 88 44 81 80

Trekantens El Teknik

Elmelunden 103

7190 Billund

Telefon: 88 44 81 83

Trekantens El Teknik
Karetmagervej 19F
​7100 Vejle
Telefon: 88 44 81 82

Firma

Trekantens El Teknik ApS

​​CVR: 39494647

Kontakt​

Telefon: 88 44 81 80

E-mail: jesper@t-elteknik.dk

Adresse​

Hjortsvangen 22

7323 Give