checked Kvalitet

checked Pålidelighed

checked Tillid

checked NYTÆNKNING

checked Præcision

Etablering af ny el-installation og andre former for el-service​

​Skal du have etableret en ny el-installation, eller skal du have udført andre former for el-service i Give, Fredericia, Vejle, Horsens eller omegn? Så er du kommet til den rette el-montør.

Hos Trekantens El Teknik ApS har vi stor erfaring inden for el-service, og vi klarer alle former for el-arbejde til konkurrencedygtige priser for private kunder såvel som erhvervskunder.

Vi tilbyder akut el-service i høj kvalitet

Her har vi døgnvagt. Som el-installatør lægger vi stor vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet, og vi går derfor meget op i korrekt udført håndværk. Derfor kan vi også tilbyde kyndig rådgivning og sparring, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med etablering af en ny el-installation eller andre former for el-service. 

Hos os er nøgleordene kvalitet, pålidelighed, tillid og nytænkning.

Hvad koster en el-installation?

Vores pris på etablering af en ny el-installation afhænger blandt andet af, om der kun er tale om en enkelt el-installation, eller om hele el-systemet skal gennemgå en renovering.

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på el-service, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 88 44 81 80, men du kan også skrive til vores e-mail info@t-elteknik.dk

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL DIT NÆSTE PROJEKT?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud​ på din opgave

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Får du ikke en mail fra os indenfor 2 min., hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din mail, bedes du benytte den grønne knap til højre.

Brug for AKUT hjælp?​

Kontakt vores døgntelefon:
88 44 81 80

Trekantens El teknik har udført arbejdet for os med et meget tilfredsstillende resultat. De kom med kort varsel og arbejdede indtil sent for at fuldføre arbejdet.

Helle , 7100 Vejle

​Læs flere her

Det fungerede rigtigt fint og alle økonomiske aftaler og tidsterminer blev overholdt, og der er leveret et rigtig flot stykke arbejde

Seta Consult ApS, 7182 Bredsten

​Læs flere her

Besøg os ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Om os

Hos Trekantens El Teknik ApS går vi højt op i godt håndværk og vi udfører altid el-arbejde i høj kvalitet. Når du vælger os, får du en elektriker og el-installatør med et højt serviceniveau

fb-art